Visa Inspire

Kult Plave Kamenice

Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Kornati vina

Ikadorov restoran Nobilion 4. lipnja priređuje degustacijsku večeru Okusi Kvarnera

nobilion-skamp

Nobilion, glavni restoran luksuznog hotela Ikador u Iki, jedna je o najintrigantnijih novih adresa na kvarnerskoj obali. Talentirani mladi chef Dino Knežević sa svojim timom u Nobilionu gradi novi rukopis moderne, elegantne luksuzne kvarnerske kuhinje. U petak 4. lipnja Nobilion priređuje posebnu degustacijsku večeru pod naslovom Okusi Kvarnera, svojevrsni Kneževićev showcase Nobilionove filozofije afirmiranja najboljih lokalnih sastojaka i gastronomskih tradicija. 

adsense_content_v3

nobilion-ribari
ikador-dino-knezevic
Chef Dino Knežević

Večera Okusi Kvarnera počinje s mariniranim kvarnerskim škampima, iza kojih će slijediti sporo kuhana hobotnica s kremom od boba i pečenim koromačem. Glavno riblje jelo bit će file raže s kremom od krumpira i umakom od škampa. Vrhunac večere, glavno jelo, interpretacija je vrlo lokalnih okusa janjećih rebaraca i orza s grobničkim sirom. Večeru će zaključiti parfait od jagoda s konfitiranim trešnjama. Ovo kvintesencijalno kvarnersko iskustvo dostupno je po cijeni od 490 kuna po osobi. 

aqua-panna-sidebar
ulje-2021-naslovnica

Ikadorov restoran Nobilion 4. lipnja priređuje degustacijsku večeru Okusi Kvarnera

by Kult Plave Kamenice time to read: 1 min